Суша смањује род кукуруза
17. августа 2017.
Одржана седница Савета
21. августа 2017.
Прикажи све

Радови на згради КОЦ „Топлица“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

KOC%201

Зграда Културно образовног центра „Топлица“ у Прокупљу добила је нови изглед након радова који су обављени у оквиру уређења пословног простора ове установе.

Према речима директорке КОЦ „Топлица“ Љиљане Красић,извршена је санација крова на управној згради,замена греда и летви,а постављени су и нови олуци и целокупна лимарија.

– Након ових радова нисмо стали са уређењем наше зграде. Радови се настављају,а већ током овог и наредног месеца почеће реконструкција фасаде,фарбање столарије и ограде,као и кречење унутрашњег дела објекта,казала је директорка Красић.

kulturno%20obrazovni%20centar(1) 

Реновирањем зграде КОЦ „Топлица“ биће обезбеђени бољи услови за рад ове установе која је омиљено место за окупљање  младих,талентованих ученика,песника,књижевника и  других уметника и радника културе.

КОЦ “Топлица“ средства за финансирање радова издваја из сопствених средстава,која остварује кроз квалитетно пружање својих услуга стручног оспособљавања одраслих за разна занимања.

 

Величина слова: