Отворени конкурси за активне мере запошљавања
10. фебруара 2017.
Виноградари прославили Светог Трифуна
14. фебруара 2017.
Прикажи све

Радови теку по плану


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

poljoprivredna%20skola2_1_%20

Радови на санацији и адаптацији фискултурне сале и реконструкцији крова у Пољопривредној школи Радош Јовановић-Сеља,за коју је средства у износу од 9,2 милиона динара обезбедила Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије,одвијају се планираном динамиком,изјавио је директор школе Небојша Бјелић.

Према његовим речима ни ниске температуре нису спречиле раднике да ураде  одређене послове.

У протекле две седмице на згради школе срушени су стари и подигнути нови димњаци,скинути олуци и извршени припремни радови за реконструкцију крова.

У фискултурној сали скинута је стара и оштећена столарија,урађени радови на унутрашњим и спољашњим зидовима за нову фасаду.

poljoprivredna%20skola%202_2_

Радови на реновирању фасаде,замени комплетне столарије,санацији свлачионица,канцеларија и санитарних чорова и реконструкцији крова на згради школе почели су 30.јануара и требало би да се заврше за 80 дана.

– Након завршетка радова више од 400 средњошколаца имаће најсавременије услове за извођење наставе из физичке културе,изјавио је Бјелић и додао да ће и млађе селекције појединих клубова,које тренирају у овој сали,имати много боље услове за рад.  

Радови на Пољопривредној школи су наставак послова на школским објектима за које је у протекле две године из буџета Општине Прокупље издвојено 50 милиона динара.   

Величина слова: