Награде за најбоље радове
11. јуна 2015.
Срби, Албанци, Роми и Бугари на једном месту
15. јуна 2015.
Прикажи све

Расписан конкурс за упис студената


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 visoka%20polj_skola%201

Висока пољопривредно-прехрамбена школа струковних студија у Прокупљу расписала је конкурс за упис студената у прву годину у школској 2015/2016. године. Планирано је да се у наредној школској години,на овој јединој прокупачкој државној високошколској установи,укупно упише 308 студената,од којих би се 198 финансирало из буџета. Од планираног броја кандидата у истуреном одељењу у Рековцу планирано је да се упише 60 самофинансирајућих студената.

– На студијским програмима воћарство и виноградарство, ратарство и повртарство моћи ће да се упише по 30 свршених средњошколаца,на заштити биља и сточарства по 40,прехрамбене технологије 80,а струковне ветерине 28,рекао је директор Високе пољопривредно-прехрамбене школе струковних студија у Прокупљу др Саша Петровић и додао да ће се пријављивање кандидата вршити од 22. до 24.јуна у времену од 9 до 14 часова.

Он је истакао да ће се полагање испита обавити  30. јуна и 1.јула према распореду који ће бити објављен на Огласној табли школе.   

Величина слова: