Ученици на стручној пракси
12. августа 2015.
КУД Абрашевић на Балкан фолк фесту
14. августа 2015.
Прикажи све

Расписани огласи за доделу помоћи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

panorama%20grada%202

Комисија за избор корисника Општине Прокупље расписала је Јавни позив за доделу помоћи за побољшање услова становања интерно расељених лица док су у расељеништву,кроз доделу помоћи у виду грађевинског материјала за поправку или адаптацију сеоских кућа са окућницом.

Комисија је расписала и Оглас за доделу помоћи за побољшање услова живота интерно расељених лица док су у расељеништву,кроз набавку и доделу материјала за покретање,развој и унапређење доходовних активности.

Право да конкуришу за доделу ових помоћи имају лица која су евидентирана као интерно расељена лица,да имају пребивалиште на територији општине Прокупље,да подносилац пријаве или чланови његовог домаћинства не могу да користе непокретности на КиМ,да нису укључени у неки други пројекат стамбеног збрињавања и економског оснаживања кроз доходовне активности.

Рок за подношење захтева за доделу помоћи за побољшање услова живота кроз набавку и доделу робе и материјала за покретање,развој и унапређење доходовних активности је 28. август,а за побољшање услова становања 25. септембар.

Захтеви за доделу ових помоћи подносе се лично у згради Општине на писарници или поштом на адресу Општина Прокупље,Никодија Стојановића бр. 2,Прокупље.

Све ближе информације и пружање свих видова помоћи у вези прибављања неопходне документације,заинтересована лица могу да добију у Повереништву за избеглице.   

Величина слова: