Премијер Александар Вучић у Прокупљу
15. априла 2016.
Пријаве за бање до 28.априла
19. априла 2016.
Прикажи све

Реализовани сви планирани задаци

bjelic%20penzioner%2018_4_%204

  

На Годишњој Скупштини удружења пензионера Прокупља разматран је и усвојен Извештај о ради и финансијски извештај за прошлу годину и усвојен План рада за наредни период. Осим делегата,Скупштини су присуствовали чланови Извршног одбора и преседнци градских и приградских месних одбора.

Говорећи о раду за прошлу годину председник Удружења пензионера Милован Вучићевић нагласио је да су они највећи акценат дали на очувању материјалног и социјалног положаја најугроженијих пензионера.

– Током прошле године члановима удружења омогућили смо куповину основних животних намирница и угаљ по нижим ценама и са одложеним роком плаћања. Најугроженијим члановима и тешко болесним пружали смо различите видове помоћи,изјавио је Вучићевић и нагласио да је у организацији учлањено више од 8.000 пензионера.

Према његовим речима организација је организовала многе излете на историјским и културним местима,учествовала у обележавању значајних датума из историје Прокупља и сарађивала са многим пензионерским удружењима из Топлице и југоисточне Србије. 

Разматрајући финансијски извештај,који је од стране делегата Скупштине прихваћен,истакнуто је да су се средства трошила наменски и да је финансијска стање Удружења стабилно.

– У наредном периоду и даље ће се највише радити на пружању различитих видова помоћи материјално угроженим и болесним члановима,изјавио је Вучићевић и додао да је организација у протеклом периоду имала изузетно добру сарадњу са Републичким заводом за пензијско осигурање-филијала у Прокупљу и органима локалне самоуправе. 

Величина слова: