Premijer Aleksandar Vučić u Prokuplju
15. aprila 2016.
Prijave za banje do 28.aprila
19. aprila 2016.
Prikaži sve

Realizovani svi planirani zadaci


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

bjelic%20penzioner%2018_4_%204

  

Na Godišnjoj Skupštini udruženja penzionera Prokuplja razmatran je i usvojen Izveštaj o radi i finansijski izveštaj za prošlu godinu i usvojen Plan rada za naredni period. Osim delegata,Skupštini su prisustvovali članovi Izvršnog odbora i presednci gradskih i prigradskih mesnih odbora.

Govoreći o radu za prošlu godinu predsednik Udruženja penzionera Milovan Vučićević naglasio je da su oni najveći akcenat dali na očuvanju materijalnog i socijalnog položaja najugroženijih penzionera.

– Tokom prošle godine članovima udruženja omogućili smo kupovinu osnovnih životnih namirnica i ugalj po nižim cenama i sa odloženim rokom plaćanja. Najugroženijim članovima i teško bolesnim pružali smo različite vidove pomoći,izjavio je Vučićević i naglasio da je u organizaciji učlanjeno više od 8.000 penzionera.

Prema njegovim rečima organizacija je organizovala mnoge izlete na istorijskim i kulturnim mestima,učestvovala u obeležavanju značajnih datuma iz istorije Prokuplja i sarađivala sa mnogim penzionerskim udruženjima iz Toplice i jugoistočne Srbije. 

Razmatrajući finansijski izveštaj,koji je od strane delegata Skupštine prihvaćen,istaknuto je da su se sredstva trošila namenski i da je finansijska stanje Udruženja stabilno.

– U narednom periodu i dalje će se najviše raditi na pružanju različitih vidova pomoći materijalno ugroženim i bolesnim članovima,izjavio je Vučićević i dodao da je organizacija u proteklom periodu imala izuzetno dobru saradnju sa Republičkim zavodom za penzijsko osiguranje-filijala u Prokuplju i organima lokalne samouprave. 

Veličina slova: