Projekat Filmom protiv predrasuda
19. januara 2017.
Ubrzano sa reči na dela
23. januara 2017.
Prikaži sve

Rekonstrukcija krova i sale Poljoprivredne škole


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Poljoprivredna%20skola

Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije obezbedila je 9,2 miliona dinara za rekonstrukciju krova i sanaciju i adaptaciju fiskulturne sale prokupačke Poljoprivredne škole ,,Radoš Jovanović Selja”.

Prema rečima članice Opštinskog veća zadužene za prosvetu Maje Ranđelović,pomenuti radovi se odnose na renoviranje fasade,zamenu oluka i opšivaka,kompletnu stolariju i bravariju kao i adaptaciju svlačionica,kancelarija i sanitarnih čvorova,koji su zbog dotrajalosti van upotrebe.

Rekonstrukcijom krova zgrade zaštitiće se fasada i stolarija koja je urađena 2014. godine na osnovu projekta energetske efikasnosti,kazala je Ranđelović.

Kada sala bude renovirana,411 učenika Poljoprivredne škole koji pohađaju nastavu na pet smerova veterinarskom,poljoprivrednom,prehrambenom,cvećarsko-vrtlarskom i pekarskom,dobiće najsavremenije uslove za izvođenje nastave fizičke kulture. Radovi počinju u ponedeljak 23. januara. 

Veličina slova: