Пројекат Филмом против предрасуда
19. јануара 2017.
Убрзано са речи на дела
23. јануара 2017.
Прикажи све

Реконструкција крова и сале Пољопривредне школе


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Poljoprivredna%20skola

Канцеларија за управљање јавним улагањима Владе Републике Србије обезбедила је 9,2 милиона динара за реконструкцију крова и санацију и адаптацију фискултурне сале прокупачке Пољопривредне школе ,,Радош Јовановић Сеља”.

Према речима чланице Општинског већа задужене за просвету Маје Ранђеловић,поменути радови се односе на реновирање фасаде,замену олука и опшивака,комплетну столарију и браварију као и адаптацију свлачионица,канцеларија и санитарних чворова,који су због дотрајалости ван употребе.

Реконструкцијом крова зграде заштитиће се фасада и столарија која је урађена 2014. године на основу пројекта енергетске ефикасности,казала је Ранђеловић.

Када сала буде реновирана,411 ученика Пољопривредне школе који похађају наставу на пет смерова ветеринарском,пољопривредном,прехрамбеном,цвећарско-вртларском и пекарском,добиће најсавременије услове за извођење наставе физичке културе. Радови почињу у понедељак 23. јануара. 

Величина слова: