Бесплатне саднице за пошумљавање приватних поседа
10. фебруара 2015.
Саветодавци свакодневно на терену
12. фебруара 2015.
Прикажи све

Реновирана школа у Баботинцу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

skola%20babotinac skola%20babotinac1

Ученици школе у Баботинцу,која је издвојено одељење ОШ „Никодије Стојановић Татко“,друго полугодиште школске године започели су у много бољим и лепшим условима,захваљујући донаторима који су имали разумевања и издвојили средства за реновирање ове школе.

Током зимског распуста постављени су нови ПВЦ прозори,стара улазна врата замењена су двокрилним алуминијумским са светларником,постављен је ламинат,окречена учионица,што је потпуно оплеменило простор за рад и учење. Такође су набављене и нове клупе,столице и катедра.

– Тражио сам успешне и моћне фирме,организације и појединце који би нам помогли да нашу школу реновирамо. Крајем децембра јавили су нам се представници компаније „ЛЕОНИ“,која је донирала највећи део средстава,а значајна средства добили смо и од прокупачких предузећа „Топлицаградња“ и „Јард“,истакао је професор разредне наставе Предраг Аритоновић.

За реновирање ове школе,у којој 20 ученика похађа наставу,уложено је око 200 хиљада динара,чиме је она добила потпуно нови изглед.

Величина слова: