Бољи пласман органских прoизвода из Топлице
29. новембра 2017.
Чаробна хармоника Душана Секулића
1. децембра 2017.
Прикажи све

Реприза представе „Анђела“


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

andjeli-predstava2

За све љубитеље глуме, прокупачко Аматерско позориште „Хранислав Драгутиновић“, у понедељак 4. децембра репризира представу „Анђела“, која је недавно имала веома успешну премијеру. Рађена је по тексту Стевана Копривице, а у режији Милана Илића. Актери представе су Милица Спасић, Дејан Јовичић и Срђан Живковић.

-Прича је сасвим једноставна и обична, о нашим наравима и менталитету.  О малим људима који се срећу у заједничкој болничкој соби и о смрти, као и истини о својој судбини, долазе суочавајући се с коначним искушењима сопствених живота, рекао је режисер представе „Анђела“ Милан Илић и обећао гледаоцима одличну игру на сцени.

У представи се прожима усамљеност и пријатељство, грубост, нежност, љубав и смрт.

– Вреди је погледати, јер она је нека врста комедије о умирању и пролазности. Насмејаће све оне који на репризи буду са нама, али ће их истовремено натерати и да размисле о својој уобичајеној свакодневици и о томе како им пролази и  чиме је испуњена, истакао је Илић .

Реприза представе „Анђела“ је заказана за понедељак 4. децембар у 19:30 у позоришној сали Дома културе.

 

Величина слова: