Завршена берба вишања
16. јула 2014.
Јавни увид у нацрт измене Одлуке о буџету за 2014.
18. јула 2014.
Прикажи све

Решавање приоритетних проблема


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

pijaca

У протеклом периоду Јавно комунално предузеће „Тржнице“ је у оквиру приоритетних послова завршило санацију штете на Градском гробљу,која је настала током мајских поплава.

Према речима директора овог предузећа Божура Милентијевића,за санацију око 1000 гробних места употребљено је 120 тона песка и 150 тона ризле,како би се попунила улегнућа на гробним местима,којих је на прокупачком гробљу све мање.

Локална самоуправа ће овај горући проблем решити када се нађе најповољнија локација за ново градско гробље,а према речима већника Филипа Јовановића,у току је испитивање терена и састава земљишта неколико могућих локација,које би биле повољне за његову изградњу.  

У оквиру редовних активности ЈКП „Тржнице“,недавно је на Великој пијаци изграђен нови санитарни чвор,а на све три градске пијаце поправљена и офарбана ограда. У плану овог предузећа је и проширење пијаце у Гарићу,уколико буде постигнут договор са „Железницe Србије“ која је власник предвиђене парцеле.

Величина слова: