Novogodišnja predstava poklon za najmlađe
19. decembra 2017.
Nedelja bogata kulturom
21. decembra 2017.
Prikaži sve

Revija najboljih scenskih programa


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 U prokupačkom Domu kulture „Radivoj Uvalić Bata“ u petak u 19 časova, biće održana „Umetnička učionica“, na kojoj će biti prikazana revija najboljih scenskih programa  prokupačkih osnovnih i srednjih škola.

-U svim školama su deca za različite prilike i datume pripremala brojne maštovite i sadržajne programe. Oni su najpre sa svojim profesorima izabrali najbolje, a potom su zajedno sa nama od najboljih izdvojili opet najbolje, rekla je direktorka Doma kulture Tijana Petrović.

Ona je naglasila da će ovakva jedna revija biti organizovana po prvi put i da je njen cilj da ono što su deca stvarala vidi i šira javnost, a ne da ostane u okvirima škole.

-Mnogo je bitno da se deca i na ovakvoj sceni kakvu imamo u našem gradu predstave publici. Da pokažu svoj talenat glumeći, pevajući, recitujući. Bitno je da se ponovo prikaže ono u čemu su talentovani, jer će im možda baš ova „Umetnička učionica“ pomoći da se ostvare u onome što vole, istakla je Petrović.

  arevija

Veličina slova: