Ускоро почиње Прокупачки фестивал кратког филма
16. априла 2015.
Воћари и пчелари на заједничком задатку
20. априла 2015.
Прикажи све

Рок за подношење захтева за бање до 20. априла


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

lukovska-banja

Првобитно планирани рок за подношење захтева за бесплатан боравак пензионера у бањама широм Србије продужен је до 20. априла.

– И ове године,као и претходних,Републички фонд пензијско-инвалидског осигурања финансираће боравак пензионера у рехабилитационим центрима. Првобитно планирани рок до 15. априла за подношење неопходне документације,због Ускрса продужен је за пет дана. Заинтересовани пензионери за бесплатан боравак у бањама пријаве могу да поднесу до понедељка,20. априла,речено нам је у Општинској организацији удружења пензионера Прокупља.

Ове године планирано је да у рехабилитационим центрима борави 65 прокупачких пензионера чија примања не прелазе износ од 23.159 динара. За боравак у бањама до сада се пријавило око 380 пензионера.

– Сви пензионери који желе да бораве у бањама треба да доставе јануарски или фебруарски пензиони чек,фотокопију личне карте и неопходну медицинску документацију,речено нам је у Удружењу.

Пријављивање за бање врши се у просторијама Удружења пензионера у улици 21. српске дивизије број 21. од 9 до 14. часова.

Величина слова: