Решава се проблем водоснабдевања у Кординцу
26. јануара 2015.
Протествује због изгнанства са Космета
28. јануара 2015.
Прикажи све

Рукометаши почели припреме


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ruk%2044                    ruk%2077

Прозивком и првим тренингом Рукометни клуб "Топличанин" почео је припреме за наставак првенства са само једним циљем,а то је пласман у виши ранг. Играчки кадар је у односу на први део битно промењен,доведени су проверени рукометни зналци тако да сви у клубу очекују серију победа,која би "Топличанин" довела до првог места на крају.

Екипи су приступили голман Марко Драшковић који је наступао у Јагодини,десно крило Александар Павловић из Књажевца,сјајни двојац из Дубочице,пивот Братислав Ђорђевић и средњи бек Андрија Атанасковић. Из "Железничара" су стигли Иван Митровић и Стефан Стефановић,док је из Пожаревца стигао леви бек Миљан Манић. "Топличанин" ће са клупе као и на крају јесењег дела водити Владислав Росић.

– Потрудили смо се да покријемо све позиције и мислим да смо у томе успели. Довели смо проверене одличне играче и очекујем да они заједно са нашим играчима оправдају очекивања и остваре зацртани циљ,а то је прво место,рекао је Александар Ђорђевић,члан УО РК "Топличанин!".

ruk%2066                    ruk%2088

Величина слова: