Новогодишња честитка председника Општине Прокупље
29. децембра 2017.
Саниран и насипан пут у селу Вича
3. јануара 2018.
Прикажи све

Са дежурним службама у новогодишњој ноћи


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ng20181

Председник Општине Прокупље Александар Симоновић и председник Скупштине Општине Прокупље Дејан Лазић током новогодишње ноћи обишли су Полицијску управу, Ватрогасну јединицу, припаднике Војске Србије у прокупачкој  касарни,  дежурне здравствене раднике у Служби хитне помоћи Дома здравља и у Ургентном центру Опште болнице „Др Алекса Савић“, као и Дом за смештај и негу старих лица. Дежурним екипама које брину о здрављу и безбедности Прокупчана, они су пожелели срећну Нову годину и пуно успеха у даљем раду.

nova%20godina1111

 
Током дружења са припадницима МУП-а, Војске Србије и здравственим радницима Симоновић је истакао значај служби у којима они раде и одао им захвалност што током целе године, па и у новогодишњој ноћи брину о житељима општине Прокупље.
ng20183
– Припадници полиције, војске и здравствени радници током године, 24 часа дневно брину о безбедности и здрављу својих суграђана. Посао који они обављају је изузетно одговоран и у служби је свих грађана, изјавио је он и истакао да је локална самоуправа, у оквиру својих надлежности, увек до сада, а то ће чинити и у наредном периоду, настојала да помогне да се квалитет рада и услуга у јавном сектору подигне на још већи ниво – поручио је Симоновић. 
nova%20GODINA5 NOVA%20GODINA6
 
Према његовим речима обилазак дежурних служби током новогодишње ноћи је вид подршке и показује да локална самоуправа придаје велики значај свим установама које раде послове од општег друштвеног значаја.
nova%20godina3
 
Начелник ПУ Ненад Каличанин, директор Опште болнице Сњежана Арсић, директор Дома здравља Зорица Момчиливић и мајор Борко Бућковић изразили су велику захвалност што су председник прокупачке општине Александар Симоновић и председник СО Дејан Лазић током новогодишње ноћи обишли дежурне раднике и дружили са са њима.
nova%20godina%208
 
Симоновић и Лазић су свим запосленима, који су новогодишњу ноћ провели на својим радним местима, честитали Нову годину и Божић и уручили поклоне.
Величина слова: