Novogodišnja čestitka predsednika Opštine Prokuplje
29. decembra 2017.
Saniran i nasipan put u selu Viča
3. januara 2018.
Prikaži sve

Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ng20181

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i predsednik Skupštine Opštine Prokuplje Dejan Lazić tokom novogodišnje noći obišli su Policijsku upravu, Vatrogasnu jedinicu, pripadnike Vojske Srbije u prokupačkoj  kasarni,  dežurne zdravstvene radnike u Službi hitne pomoći Doma zdravlja i u Urgentnom centru Opšte bolnice „Dr Aleksa Savić“, kao i Dom za smeštaj i negu starih lica. Dežurnim ekipama koje brinu o zdravlju i bezbednosti Prokupčana, oni su poželeli srećnu Novu godinu i puno uspeha u daljem radu.

nova%20godina1111

 
Tokom druženja sa pripadnicima MUP-a, Vojske Srbije i zdravstvenim radnicima Simonović je istakao značaj službi u kojima oni rade i odao im zahvalnost što tokom cele godine, pa i u novogodišnjoj noći brinu o žiteljima opštine Prokuplje.
ng20183
– Pripadnici policije, vojske i zdravstveni radnici tokom godine, 24 časa dnevno brinu o bezbednosti i zdravlju svojih sugrađana. Posao koji oni obavljaju je izuzetno odgovoran i u službi je svih građana, izjavio je on i istakao da je lokalna samouprava, u okviru svojih nadležnosti, uvek do sada, a to će činiti i u narednom periodu, nastojala da pomogne da se kvalitet rada i usluga u javnom sektoru podigne na još veći nivo – poručio je Simonović. 
nova%20GODINA5 NOVA%20GODINA6
 
Prema njegovim rečima obilazak dežurnih službi tokom novogodišnje noći je vid podrške i pokazuje da lokalna samouprava pridaje veliki značaj svim ustanovama koje rade poslove od opšteg društvenog značaja.
nova%20godina3
 
Načelnik PU Nenad Kaličanin, direktor Opšte bolnice Snježana Arsić, direktor Doma zdravlja Zorica Momčilivić i major Borko Bućković izrazili su veliku zahvalnost što su predsednik prokupačke opštine Aleksandar Simonović i predsednik SO Dejan Lazić tokom novogodišnje noći obišli dežurne radnike i družili sa sa njima.
nova%20godina%208
 
Simonović i Lazić su svim zaposlenima, koji su novogodišnju noć proveli na svojim radnim mestima, čestitali Novu godinu i Božić i uručili poklone.
Veličina slova: