Sa dežurnim službama u novogodišnjoj noći
1. januara 2018.
Predsednik darivao prvorođenu bebu
4. januara 2018.
Prikaži sve

Saniran i nasipan put u selu Viča


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

vica1

Opština Prokuplje i na početku nove 2018. godine nastavlja radove na uređenju seoskih puteva i gradskih ulica.

Tako je ovih dana sredstvima iz budžeta nasipan i izvaljan put u selu Viča koji je do sada bio u veoma lošem stanju. Za njegovu sanaciju i uređenje utrošeno je preko 60 kubnih metara rizle. Ovi radovi realizovani su u okviru ugovora koji pored ovog obuhvata i sanaciju seoskih puteva i ulica u selima Donja Bresnica i Klisurica, za koje je opredeljeno milion dvesta hiljada dinara.

vica2

-Za stanovnike na selu nema lepšeg poklona za novogodišnje praznike od dobrog puta kakav smo mi sada dobili, zahvaljujući lokalnoj samoupravi. Veoma smo zadovoljni što je Opština Prokuplje imala razumevanja za naše probleme i izdvojila sredstva za uređenje i našeg puta koji je bio u jako lošem stanju, što nam je pravilo probleme prilikom kretanja naročito u kišnom periodu. Sada su nam omogućeni bolji uslovi za kretanje i za rad, što nam mnogo znači jer ćemo ubuduće lakše i brže dolaziti do svojih imanja i bez problema pokretati poljoprivrednu mehanizaciju, ističu žitelji ovog sela. 

Veličina slova: