Projekat dao dobre rezultate
7. novembra 2017.
Uređena još jedna ulica u Prokuplju
9. novembra 2017.
Prikaži sve

„Sanjalice“ na prijemu kod predsednika


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

sanjalice%20hn11

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović priredio je prijem za članove  hora „Sanjalice“,povodom ostvarenog uspeha na Međunarodnom festivalu horova u Herceg Novom.

sanjalicehn1

„Dobar glas se daleko čuje,ali je još veće zadovoljstvo kada ga pronose naši najmlađi sugrađani. Opština Prokuplje se ponosi time što ima dobru,vrednu i talentovanu decu,a najbolja potvrda su ovakva priznanja koja nam redovno donosite gde god nastupate,rekao je predsednik  Simonović,pozdravljajući članove  Dečjeg hora Doma kulture „Sanjalice.

sanjalice%20hn2 sanjalice%20hn3

Čestitajući im na drugom osvojenom mestu na Međunarodnom festivalu horova koji je održan 7. oktobra u Herceg Novom,predsednik Simonović je naglasio,da   će Opština Prokuplje uvek podržavati sve njihove aktivnosti i izdvajati sredstva da bi njima i svoj drugoj  deci obezbedili  što bolje uslove za rad i usavršavanje.

sanjalicehn%204 sanjalice%20hn5

-Za postignuti petogodišnji uspeh i brojna priznanja i nagrade koje ste osvajali u našoj zemlji ali i šire,zaslužni ste prvo vi sami koji ste vredno radili,  uz  veliku podršku vaše profesorke Sanje Stojković koja vas je svih ovih godina  bodrila da budete još bolji,istakao je predsednik Simonović.

Članove hora „Sanjalice“ pozdravila je i većnica za kulturu Milica Erić,koja je istakla da Opština Prokuplje ostvaruje veoma dobru saradnju sa Ministarstvom kulture i  poručila im da još više i bolje rade,jer će im samo tako biti otvorena vrata za nastupe i van naše zemlje.

 

Predsednik Opština Aleksandar Simonović  je povodom  zapaženog nastupa i uspeha članovima hora uručio prigodne poklone,a oni su njemu i većnici  za kulturu darivali disk sa prvog samostalnog koncerta.

sanjalice%20hn6

Veličina slova: