Обележен 7. јули Дан устанка
7. јула 2014.
Европски студенти у Плочнику
9. јула 2014.
Прикажи све

Саопштење већнице Гордане Јанковић


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 

zgrada%20opstinska

 Поводом информације јуче објављене у неким електронским медијима у којој се  помиње Општина Прокупље данас се саопштењем за јавност огласила  већница  за спорт,Гордана Јанковић.

                 – Запрепашћена сам непрофесионалним и непримереним начином извештавања неких електронских медија који су на до сада незабележен начин,када је информисање у питању,помињали  Општину Прокупље и моје име повезујући ме са некаквом кривичном пријавом о којој ја ништа не знам,каше у саопштењу за медије Јанковићева.
                  Она истиче да је  јуче са РТС обавештена,ако је то тачно,да је Основно јавно тужилаштво у Прокупљу покренуло кривичну пријаву против ње због злоупотребе службеног положаја из 2011. године у време када је била повереник за избегла и расељена лица ове општине.
                  -Не да не знам за ову пријаву,већ децидирано тврдим да у томе нема никакве моје кривице,јер сам свој посао повереника увек обављала часно и у складу са Законом,каже Јанковићева и додаје да кривична пријава никако априори не значи кривицу.
                   -Сматрам да је на овај начин прејудицирана моја осуда у јавности и нанета ми огромна штета као особи која се од недавно налази на једној од важних функција у Опшини Прокупље,подвлачи Јанковићева .
                    Она наводи,да ће због штете нанете њеном угледу објављивањем њеног имена у штампи без  икакве основе и доказане кривице потражити законску сатисфакцију .

 
Величина слова: