ОБАВЕШТЕЊЕ-увид у податке оператера
11. априла 2013.
Хуманитарна помоћ Фондације УНИТАС
15. априла 2013.
Прикажи све

Састанак мештана и функционера у Житном Потоку


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

            У Житном Потоку одржан је састанак мештана са представницима локалне самоуправе и Пољопривредно стручне и саветодавне службе Прокупље.

         Становници Житног Потока,Гласовика,Статовца,Кожинца и других села овог дела прокупачке општине информисали су директора Стручне службе месних заједница Марка Лазића,члана Општинског већа задуженог за пољопривреду Радомира Угреновића и директора ПСС Александра Радуловића о актуелним проблемима у свакодневном животу и раду ових мештана. Они су истакли да је путна мрежа проблем који је присутан у највећем делу сеоских средина.

DSC_3387

            Марко Лазић је рекао да сами мештани треба да одреде приоритетне послове који треба да се ураде,а да ће локална самоуправа учинити све да се ти послови и реализују.

      – Да би се лакше реализовали поједини пројекти,неопходно је да се формирају и удружења пољопривредних произвођача,изјавио је Угреновић.

          Директор ПСС рекао је да ће у наредном периоду,у недавно отвореној Канцеларији ове службе у Житном Потоку,  седмично бити присутан један од пољопривредних саветодаваца како би дали стручне савете пољопривредницима.

DSC_3400

 

Величина слова: