OBAVEŠTENJE-uvid u podatke operatera
11. aprila 2013.
Humanitarna pomoć Fondacije UNITAS
15. aprila 2013.
Prikaži sve

Sastanak meštana i funkcionera u Žitnom Potoku


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

            U Žitnom Potoku održan je sastanak meštana sa predstavnicima lokalne samouprave i Poljoprivredno stručne i savetodavne službe Prokuplje.

         Stanovnici Žitnog Potoka,Glasovika,Statovca,Kožinca i drugih sela ovog dela prokupačke opštine informisali su direktora Stručne službe mesnih zajednica Marka Lazića,člana Opštinskog veća zaduženog za poljoprivredu Radomira Ugrenovića i direktora PSS Aleksandra Radulovića o aktuelnim problemima u svakodnevnom životu i radu ovih meštana. Oni su istakli da je putna mreža problem koji je prisutan u najvećem delu seoskih sredina.

DSC_3387

            Marko Lazić je rekao da sami meštani treba da odrede prioritetne poslove koji treba da se urade,a da će lokalna samouprava učiniti sve da se ti poslovi i realizuju.

      – Da bi se lakše realizovali pojedini projekti,neophodno je da se formiraju i udruženja poljoprivrednih proizvođača,izjavio je Ugrenović.

          Direktor PSS rekao je da će u narednom periodu,u nedavno otvorenoj Kancelariji ove službe u Žitnom Potoku,  sedmično biti prisutan jedan od poljoprivrednih savetodavaca kako bi dali stručne savete poljoprivrednicima.

DSC_3400

 

Veličina slova: