Звезде такмичења „Ја имам таленат“
29. децембра 2014.
Новогодишња честитка председника Општине Прокупље
31. децембра 2014.
Прикажи све

Саветодавци посетили изложбу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Изложбу Природњачког музеја „Старо и нестало воће Србије“ аутора Александре Савић,која је средином децембра отворена у Народном музеју Топлице,посетили су саветодавци Пољопривредно стручне и саветодавне службе Прокупља. Ова изложба приређена је са циљем да се представи богатство,лепота и разноврсност аутохтоног воћа наших крајева.

Саветодавци Снежана Јовић,Магдалена Тодоровић,Снежана Николић,Маринко Јовичић,Дејан Тонић и Миљан Милојић рекли су да је ово била јединствена прилика да се упознају са многим сортама воћа које се више не гаје у нашим крајевима.

– Изложба „Старо и нестало воће Србије“ за нас има и едукативни карактер. На једном месту смо се упознали са аутохтоним сортама шљиве,јабуке,крушке,брескве и другог воћа који су се некада производили широм наше земље,рекли су саветодавци и нагласили да ову изложбу треба да посети што већи број људи.

DSC_1276 

Величина слова: