Проф. др Томислав Јовановић у Прокупљу
21. фебруара 2014.
Одржана 16. седница Скупштине општине Прокупље
25. марта 2014.
Прикажи све

Седница Општинског већа


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

На 35. седници Општинског већа Општине Прокупље разматрани су извештаји о раду и финансијском пословању и упућени Скупштини на усвајање,чија се седница очекује крајем марта.

Седницу је водила заменица председника Општине Милица Ерић,која је као најважнију тачку издвојила усвајање Одлуке о плану генералне регулације општине Прокупље. С обзиром да је ова тачка битна за даљи развој општине,већници су је једногласно подржали.

У оквиру допуна разматране су и одлуке о утврђивању степена умањења накнаде за уређење градског рађевинског земљишта,које ће,према речима руководиоца Одељења за урбанизам и стамбене послове Весне Живковић,бити умањене за 10 одсто,како би подстакле легализацију објеката на територији општине Прокупље.

Општинско веће дало је сагласност на предлог за састав Општинског штаба за ванредне ситуације.

Разматран је и Нацрт оперативног плана за одбрану од поплава на територији општине Прокупље,који је добио високу оцену већника. 

DSC_7026DSC_7026

Величина слова: