У току радови на трибинама
7. маја 2015.
Каратисти успешни у Лесковцу
11. маја 2015.
Прикажи све

Школа здравог живота

Културно образовни центар „Топлица“ у Прокупљу организовао је предавање на тему „Школа здравог живота“,истакнутог предавача Станише Стојиљковића,редовног професора на Технолошком факултету у Лесковцу и једног од предавача у школи „Јавног здравља“ на Медицинском факултету у Београду из области Екологија организма у оквиру алтернативне медицине.

Већина људи се жали на главобољу,малаксалост,константни умор. Одбрамбени систем организма настоји да се више или мање одупре лошим утицајима средине,али повремено долази до пада његове заштите,па се јављају разна обољења. У периодима када организам преоптеретимо храном,течношћу,нередовним сном,потребно је посветити му мало пажње да бисмо га довели у равнотежу,истакао је том приликом  проф. др Станиша Стојиљковић.

Овај познати предавач за опоравак организма препоручује детоксикацију по већ познатој методи „балканотерапија“,у којој примењује своја дугогодишња знања о лековитим својствима глине и природних ресурса које нам нуди наше поднебље и традиција.

Према речима директорке КОЦ „Топлица“ Љиљане Красић,интересовање суграђана за ово предавање је било више него задовољавајуће,тако да ова установа планира да их и убудуће буде из ове области више пута годишње.

Stanisa%20ydravlje

Величина слова: