Звезде такмичења „Ја имам таленат“
29. децембра 2014.
Новогодишња честитка председника Општине Прокупље
31. децембра 2014.
Прикажи све

Скраћене поједине градске линије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

       ciscenje%201                    ciscenje%202

Захваљујући благовременом ангажовању надлежних служби,снежне падавине нису проузроковале веће застоје у саобраћају. Магистрални пут Ниш-Прокупље-Куршумлија у потпуности је очишћен од снега и леда,тако да се саобраћај на овој деоници одвија без застоја.

Шеф Аутобуске станице Ниш-експреса у Прокупљу Ненад Петковић изјавио је да су поједине градске линије скраћене због леда на коловозу.

– Аутобус на релацији Болница – Ново насеље саобраћа само до Дома здравља,а Дом здравља – Соколица до Болнице,изјавио је он и додао да аутобус не саобраћа ни до Микуловца. Према његовим речима међуградски саобраћај одвија се без закашњења и по устаљеном реду вожње.

 

Из Комуналне инспекције Општине Прокупље апелују на власнике локала да очисте снег и лед испред својих радњи. На чишћењу снега са коловоза и тротоара ангажовани су и запослени у Комуналном предузећу „Чистоћа“.

Величина слова: