Министар уручио „Драинца“ Данојлићу
29. августа 2017.
Награђена збирка „Азбука чула“
31. августа 2017.
Прикажи све

Слободна 72 места


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У првом уписном року на Високој пољопривредно-прехрамбеној школи струковних студија у Прокупљу од планираних 198 уписало се 126 свршених средњошолаца. За други,септембарски уписни рок,остала су 72 слободна места.

Директор ове једине прокупачке државне високошколске установе проф. др Дејан Давидовић рекао је да су у другом уписном року може уписати 60 студената који се финансирају из буџета и 12 самофинансирајућих.

– Од шест студијских програма у првом року једино су попуњена места за програм заштите биља,изјавио је он додавши да се на овом смеру укупно уписало 40 свршених средњошколаца.

Према његовим речима на студијском програму за воћарство и виноградарство слободно је седам места,ратарство и повртарство девет,сточарство пет,струковна ветерина 17,а прехрамбена технологија 34 места.

– Пријављивање кандидата за упис траје од 1. до 4.септембра,а полагање пријемних испита 8. септембра,док ће се упис примљених кандидата вршити од 13. до 20 септембра,рекао је Давидовић. 

v%20poljoprivredna%20

Величина слова: