Расписан Ђурђевдански књижевни конкурс
2. марта 2017.
Помоћ за пензионере са најнижим примањима
6. марта 2017.
Прикажи све

Спремају поклоне за 8. март


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Дневни боравак „Сунце“ у Водицама спроводи креативне радионице током целе године,а празници су прилика да драгим особама дарују оно што су сами направили. Тако су њихове активности ових дана усмерене на израду осмомартовских поклона.

Према речима дефектолога,Снежане Аранђеловић деца са посебним потребама су  веома заинтересовани за радионичарски рад,који им помаже да се што више социјализују и развијају своју креативност.           

 -Наши корисници су вешто савладали декупаж технику,тако да је у изради осмомартовских поклона она највише и заступљена. Такође су направљене поклоне осликавали бојама и украсили цветним мотивима и симболима љубави које ће поклонити својим мајкама,бакама,сестрама,драгим особама. Овакве радионице су  од великог значаја за наше кориснике,јер кроз дружење и заједнички рад,где помажу једни другима,негују пријатељство и љубав.

Корисници „Сунца“ су активни и у свом воћњаку и пластенику,где ових дана припремају земљиште за садњу и окопавају и орезују стабла. Повољне временске прилике користе за шетњу по прелепој природи која окружује овај објекат у којем је тренутно смештено двадесеторо корисника.

sunce11

Величина слова: