Raspisan Đurđevdanski književni konkurs
2. marta 2017.
Pomoć za penzionere sa najnižim primanjima
6. marta 2017.
Prikaži sve

Spremaju poklone za 8. mart


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Dnevni boravak „Sunce“ u Vodicama sprovodi kreativne radionice tokom cele godine,a praznici su prilika da dragim osobama daruju ono što su sami napravili. Tako su njihove aktivnosti ovih dana usmerene na izradu osmomartovskih poklona.

Prema rečima defektologa,Snežane Aranđelović deca sa posebnim potrebama su  veoma zainteresovani za radioničarski rad,koji im pomaže da se što više socijalizuju i razvijaju svoju kreativnost.           

 -Naši korisnici su vešto savladali dekupaž tehniku,tako da je u izradi osmomartovskih poklona ona najviše i zastupljena. Takođe su napravljene poklone oslikavali bojama i ukrasili cvetnim motivima i simbolima ljubavi koje će pokloniti svojim majkama,bakama,sestrama,dragim osobama. Ovakve radionice su  od velikog značaja za naše korisnike,jer kroz druženje i zajednički rad,gde pomažu jedni drugima,neguju prijateljstvo i ljubav.

Korisnici „Sunca“ su aktivni i u svom voćnjaku i plasteniku,gde ovih dana pripremaju zemljište za sadnju i okopavaju i orezuju stabla. Povoljne vremenske prilike koriste za šetnju po prelepoj prirodi koja okružuje ovaj objekat u kojem je trenutno smešteno dvadesetoro korisnika.

sunce11

Veličina slova: