Радови на згради Дома за смештај старих лица
1. септембра 2015.
Хистрион поклонио клима уређај Неуропсихијатрији
3. септембра 2015.
Прикажи све

Спремни за нову школску годину


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

            pocccc3         pocccc4                                                                                                       

Представници Општине Прокупље,већница задужена за ресор образовања Маја Ранђеловић и начелник за друштвене делатности Миладин Милосављевић,обишли су основне и средње школе на територији прокупачке општине,како би се уверили да је школска година почела на време,али и да деци и просветним радницима пожеле успешну школску 2015/2016. годину.

-Велико ми је задовољство што као предстаник Општине Прокупље могу да обиђем школе у граду и направим увид у припремљеност школа за нови школски почетак. Тренутно смо обишли Гимназију и у њој је све што је било потребно за почетак школске године и урађено. Окречене су учионице,а тамо где је било потребно офарбана је и столарија. Набављен је део потребне столарије,део наставног материјала и школског инвентара,а ових дана почеће радови на адаптацији санитарног чвора за настанике,пошто је за ученике завршен пре две године. Вредност ових радова је 2.520.000 динара. Надам се да ће ова школска година бити добра и успешна за све ученике,али и њихове наставнике,нагласила је већница за ресор образовања у Општини Прокупље Маја Ранђеловић.

И у осталим школама у нашем граду,према мишљењу представника локалне самоуправе који су их обишли,све је спремно за нове школске победе.

Иначе,у основним и средњим школама на територији општине Прокупље укупно је  уписано је око 6000 ученика.  

            pocccc2          pocccc1

Величина слова: