Radovi na zgradi Doma za smeštaj starih lica
1. septembra 2015.
Histrion poklonio klima uređaj Neuropsihijatriji
3. septembra 2015.
Prikaži sve

Spremni za novu školsku godinu


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

            pocccc3         pocccc4                                                                                                       

Predstavnici Opštine Prokuplje,većnica zadužena za resor obrazovanja Maja Ranđelović i načelnik za društvene delatnosti Miladin Milosavljević,obišli su osnovne i srednje škole na teritoriji prokupačke opštine,kako bi se uverili da je školska godina počela na vreme,ali i da deci i prosvetnim radnicima požele uspešnu školsku 2015/2016. godinu.

-Veliko mi je zadovoljstvo što kao predstanik Opštine Prokuplje mogu da obiđem škole u gradu i napravim uvid u pripremljenost škola za novi školski početak. Trenutno smo obišli Gimnaziju i u njoj je sve što je bilo potrebno za početak školske godine i urađeno. Okrečene su učionice,a tamo gde je bilo potrebno ofarbana je i stolarija. Nabavljen je deo potrebne stolarije,deo nastavnog materijala i školskog inventara,a ovih dana počeće radovi na adaptaciji sanitarnog čvora za nastanike,pošto je za učenike završen pre dve godine. Vrednost ovih radova je 2.520.000 dinara. Nadam se da će ova školska godina biti dobra i uspešna za sve učenike,ali i njihove nastavnike,naglasila je većnica za resor obrazovanja u Opštini Prokuplje Maja Ranđelović.

I u ostalim školama u našem gradu,prema mišljenju predstavnika lokalne samouprave koji su ih obišli,sve je spremno za nove školske pobede.

Inače,u osnovnim i srednjim školama na teritoriji opštine Prokuplje ukupno je  upisano je oko 6000 učenika.  

            pocccc2          pocccc1

Veličina slova: