Пријем за златне спортисте
6. августа 2015.
Средства за нову централну стерилизацију
10. августа 2015.
Прикажи све

Стадион крај Топлице реновиран, први тим појачан


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Fudbal%201 Fudbal%202

Паузу између два првенства управа ОФК Топличанин искористила је како би реновирала стадион и како би обезбедила максималне услове за рад и одигравање такмичарских утакмица.

– На самом терену заменили смо бусене у шеснаестерцима и на центру, а средили смо и простор испред кућица за резервне играче. Све свлачионице су уређене,водоводна,канализациона и електро мрежа је замењена. Економат је потпуно уређен и попуњен, а сређене су и канцеларије. Урадили смо изолацију на трибинама где смо након тога поставили седишта. Стадион смо и споља и унутра окречили и успели да обезбедимо максималне услове за рад свих селекција у клубу. Средства за реконструкцују обезбеђена су од ФС РИС-а,локалне самоуправе и спонзора,рекао је Мирко Ћеранић, председник ОФК Топличанин и додао да је у плану да се уради систем за поливање на помоћним теренима, где се очекује помоћ локалне самоуправе.

Поред реновирања стадиона управа је много урадила и на реновирању првог тима. Дошла су бројна појачања, а из екипе која је завршила прошлу сезону нико није отишао. Топличанину су приступили повратник Александар Јовић,Иван Каличанин,Стефан Цветковић. Милош Глиговић,Петар Крстић и још неколико играча који су тренутно на проби.

– Водећи се искуством из претходног периода, морали смо довести искусне играче на позиције које су нам у прошлој сезони шкрипале. На свакој позицији сада имамо по два квалитетна играча и са оваквим играчким кадром претендујемо на прво место, што је и циљ клуба. Сва деца која су тренутно у Топличанину су из града и околине чиме се поносимо, јер смо успели да поједине играче, који су напустили наше редове, вратимо у матични клуб,истакао је Ћеранић додајући да ће политика клуба у наредном периоду бити форсирање играча из омладинског погона.

Од ове године у клубу је поново активирана селекција омладинаца, тако да Омладинска школа Топличанина сада има пет селекција. 

Fudbal%203 Fudbal%204

Величина слова: