Prijem za zlatne sportiste
6. avgusta 2015.
Sredstva za novu centralnu sterilizaciju
10. avgusta 2015.
Prikaži sve

Stadion kraj Toplice renoviran, prvi tim pojačan

Fudbal%201 Fudbal%202

Pauzu između dva prvenstva uprava OFK Topličanin iskoristila je kako bi renovirala stadion i kako bi obezbedila maksimalne uslove za rad i odigravanje takmičarskih utakmica.

– Na samom terenu zamenili smo busene u šesnaestercima i na centru, a sredili smo i prostor ispred kućica za rezervne igrače. Sve svlačionice su uređene,vodovodna,kanalizaciona i elektro mreža je zamenjena. Ekonomat je potpuno uređen i popunjen, a sređene su i kancelarije. Uradili smo izolaciju na tribinama gde smo nakon toga postavili sedišta. Stadion smo i spolja i unutra okrečili i uspeli da obezbedimo maksimalne uslove za rad svih selekcija u klubu. Sredstva za rekonstrukcuju obezbeđena su od FS RIS-a,lokalne samouprave i sponzora,rekao je Mirko Ćeranić, predsednik OFK Topličanin i dodao da je u planu da se uradi sistem za polivanje na pomoćnim terenima, gde se očekuje pomoć lokalne samouprave.

Pored renoviranja stadiona uprava je mnogo uradila i na renoviranju prvog tima. Došla su brojna pojačanja, a iz ekipe koja je završila prošlu sezonu niko nije otišao. Topličaninu su pristupili povratnik Aleksandar Jović,Ivan Kaličanin,Stefan Cvetković. Miloš Gligović,Petar Krstić i još nekoliko igrača koji su trenutno na probi.

– Vodeći se iskustvom iz prethodnog perioda, morali smo dovesti iskusne igrače na pozicije koje su nam u prošloj sezoni škripale. Na svakoj poziciji sada imamo po dva kvalitetna igrača i sa ovakvim igračkim kadrom pretendujemo na prvo mesto, što je i cilj kluba. Sva deca koja su trenutno u Topličaninu su iz grada i okoline čime se ponosimo, jer smo uspeli da pojedine igrače, koji su napustili naše redove, vratimo u matični klub,istakao je Ćeranić dodajući da će politika kluba u narednom periodu biti forsiranje igrača iz omladinskog pogona.

Od ove godine u klubu je ponovo aktivirana selekcija omladinaca, tako da Omladinska škola Topličanina sada ima pet selekcija. 

Fudbal%203 Fudbal%204

Veličina slova: