Привреда тражи нове смерове
31. јануара 2017.
Забележен рекордан одстрел
2. фебруара 2017.
Прикажи све

Стални превентивни прегледи

У циљу унапређења здравља,побољшања квалитета живота и приближавање система здравствене заштите својим корисницима,Дом здравља Прокупље наставља са активностима на терену. Патронажна служба ће редовно у периоду од 10 до 12 часова  омогућити грађанима бесплатне превентивне прегледе који ће се обављати  у просторијама наплатних места предузећа „Хаммеум“.

У просторијама Месне заједнице Радош Јовановић Сеља,екипа Патронажне службе обављаће превентивне прегледе средом,и од сутра,2. феброара у МЗ Мика Младеновић и МЗ Драгољуб Радосављевић на Царини,четвртком,док ће  се петком прегледи обављати у просторијама Удружења пензионера.

Иако се овом приликом обављају уобичајене активности које Дом здравља спроводи константно,као што су мерење шећера у капиларној крви и мерење крвног притиска,лепа реч и разговор са здравственим радницима највише значе.Такође,циљ ове акције коју Дом здравља спроводи већ дужи временски период ,је не само побољшати квалитет услуга корисницима здравствене заштите,већ и омогућити већу доступност здравствених ресурса,физички,просторно и бесплатно.

 preventiva

Величина слова: