Завршена сезона лова на крупну дивљач
10. фебруара 2016.
Неопходна заштита воћњака
18. фебруара 2016.
Прикажи све

Свечани пријем за најбоље студенте


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

student%201

Поводом доделе новчаних награда за најбоље прокупачке студенте,председник Општине Прокупље,Мирољуб Пауновић,са сарадницама,чалановима Општинског већа,Милицом Ерић,Мајом Ранђеловић и Александром Николић,уприличио је свечани пријем ,којем су поред студената,присуствовали и њихови родитељи.

На листи најбољих студената са просечном оценом изнад 9 ,у школској 2014/2015 години,нашло се 62 студената које је  Фонда за таленте Општине Прокупље  наградио са по 20 хиљада динара.

Честитајући им на изузетном успеху који су постигли,председник Пауновић је истакао да Општина Прокупље  у последњих неколико година улаже велике напоре да,пре свега младим људима  обезбеди боље услове за живот и школовање.

      student%203                    student%205

-Част ми је да вас поздравим испред Општине Прокупље и да вам,као академцима,пожелим да наставите путем рада,добрих резултата и успеха. Ова награда је наш скроман допринос вашем школовању у нади да ће вам помоћи и мотивисати вас да остварујете најбоље резултате у областима за које сте се определили. Такође желимо да вам покажемо колико вере и наде Прокупље полаже у своју будућност. Резултати које остварујете,нас који смо одговорни за напредак града,мотивише да овде,на нашем подручју,радимо и створимо услове да се након завршетка факултета вратите и стечено знање примените у развој родног краја,поручио је председник Пауновић прокупачким студентима.

Из буџета Општине Прокупље издвојено је  преко 1,5 милиона динара за  новчане награде најбољим ученицима и студентима у протеклој години,од којих је 290.000,00 динара опредељено за основце и средњошколце који су на републичким такмичењима постигли најбоље резултате. За најбоље студенте  издвојено је 1.240.000,00 динара,односно по 20.000 динара,што је и највећи износ од када је Општина Прокупље основала Фонд за таленте.

student%206

Величина слова: