Министар Недимовић уручио уговоре
4. јула 2017.
Садржајан програм Културног лета
6. јула 2017.
Прикажи све

Тенисерке из целог света у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fju%201

Тениски клуб „Топличанин“ и ове године организује 12. пут за редом тениске турнире за жене „Еурокомерц Опен“ и „Проал Опен“ са наградним фондом од по 15.000 долара. На турнирима ће се такмичити тенисерке из 26 земаља света са свих континената а колико су турнири квалитетни показује чињеница да учествују три победнице и две финалисткиње на досадашњим турнирима.

– Тениски клуб Топличанин постоји више од 30 година и за све до сада одржане турнире добијао је високе оцене од меродавних тениских асоцијација. Организовањем професионалних турнира наш клуб не само себе већ и свој град и републику Србију ставља на тениску мапу света,рекао је отварајући турнир Миша Цветковић председник ТК Топличанин који се том приликом захвалио спонзорима који су помогли организацију турнира Тениском савезу Србије,Општини Прокупље,компанији Дунав,Поштанској штедионици,компанији Леони,Супермаркетима Чутура,АД Планинка,Еурокомерцу и Проалу.

fju%202

Величина слова: