Ministar Nedimović uručio ugovore
4. jula 2017.
Sadržajan program Kulturnog leta
6. jula 2017.
Prikaži sve

Teniserke iz celog sveta u Prokuplju


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

fju%201

Teniski klub „Topličanin“ i ove godine organizuje 12. put za redom teniske turnire za žene „Eurokomerc Open“ i „Proal Open“ sa nagradnim fondom od po 15.000 dolara. Na turnirima će se takmičiti teniserke iz 26 zemalja sveta sa svih kontinenata a koliko su turniri kvalitetni pokazuje činjenica da učestvuju tri pobednice i dve finalistkinje na dosadašnjim turnirima.

– Teniski klub Topličanin postoji više od 30 godina i za sve do sada održane turnire dobijao je visoke ocene od merodavnih teniskih asocijacija. Organizovanjem profesionalnih turnira naš klub ne samo sebe već i svoj grad i republiku Srbiju stavlja na tenisku mapu sveta,rekao je otvarajući turnir Miša Cvetković predsednik TK Topličanin koji se tom prilikom zahvalio sponzorima koji su pomogli organizaciju turnira Teniskom savezu Srbije,Opštini Prokuplje,kompaniji Dunav,Poštanskoj štedionici,kompaniji Leoni,Supermarketima Čutura,AD Planinka,Eurokomercu i Proalu.

fju%202

Veličina slova: