Бесправна сеча у порасту
12. јула 2016.
Почињу славске свечаности
14. јула 2016.
Прикажи све

Тенисерке из целог света у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

otvaranje%202

Тениски клуб Топличанин и ове године организује тениске турнире за жене Еурокомерц Опен и Проал опен са наградним фондом од по 10.000 долара. На турнирима ће се такмичити  тенисерке из 26 земаља света са свих континената а колико су турнири квалитетни показује чињеница да су учешће на турниру узеле три победнице и две финалисткиње  на досадашњим турнирима у Прокупљу. Тениски турнир Еурокомерц Опен свечано је отворила Маја Ранђеловић већница за омладину,просвету и спорт Општине Прокупље.

– У име Општине Прокупље и у своје лично име желим да поздравим организаторе међународног тениског турнира за жене Мишу Цветковића председника ТК Топличанин и Жику Манића директора турнира. Захваљујући њима,Тениском савезу Србије и великој подршци локалне самоуправе овај турнир се по 11 пут организује у Прокупљу тако да ће наши суграђани наредне две недеље уживати у овом заиста престижном спорту. Посебно бих поздравила такмичарке које су у Прокупље пристигле из 26 земаља света са жељом да на овим теренима постигну што боље резултате,рекла је Маја Ранђеловић отварајући турнир.

Тениски клуб Топличанин у својој тридесетогодишњој историји за све турнире које је организовао добијао је високе оцене од меродавних тениских асоцијација. Организацијом професионалних тениских турнира за жене Прокупље и Србија заузели су важно место на тениској мапи света.

Величина слова: