Почела Недеља Црвеног крста
8. маја 2017.
Музеји Србије у гостима
10. маја 2017.
Прикажи све

Тениски таленти у Прокупљу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

tt%203

У организацији Тениског клуба „Топличанин“ почео је турнир „Tennis Europe Junior – Прокупље 2017“ на којем учествују девојчице и дечаци узраста до 12 године. На овом традиционалном турниру који се одржава по 11 пут учествују тенисери из Македоније,Румуније,БиХ,Аустрије,Русије,Белорусије,Бугарске и Србије.

Отварајући турнир члан општинског већа Општине Прокупље Радослав Михајловић захвалио се свима који су дали допринос да се одржи ово такмичење.

– Тениски турнир постаје једна од лепших традиција нашег града. Такмичарима желим пуно успеха са жељом да им овај турнир буде увод у богату спортску каријеру,рекао је Михајловић.

tt%201

Директор турнира Жика Манић истиче да на овогодишњем турниру због временских прилика учествује мањи број такмичара.

– Настојали смо да у Прокупље дођу најбоље тенисерке и тенисери до 12 година из Србије и земаља у окружењу. Без обзира на мањи број такмичара,очекујем квалитетан тенис где ће уживати љубитељи овог спорта,изјавио је Манић.

tt%202

Председник клуба Миша Цветковић подвукао је да турнир афирмише Прокупље и Србију. Он се захвалио генералном спонзору компанији ЛЕОНИ,локалној самоуправи,Тениском савезу Србије,С.З.Т.Р. „Чутура“,„Еурокомерцу“,КУД „Топлица“ које је увеличало отварање турнира и свима који су дали допринос за наставак успешне тениске традиције.

tt%204

Величина слова: