Počela Nedelja Crvenog krsta
8. maja 2017.
Muzeji Srbije u gostima
10. maja 2017.
Prikaži sve

Teniski talenti u Prokuplju

tt%203

U organizaciji Teniskog kluba „Topličanin“ počeo je turnir „Tennis Europe Junior – Prokuplje 2017“ na kojem učestvuju devojčice i dečaci uzrasta do 12 godine. Na ovom tradicionalnom turniru koji se održava po 11 put učestvuju teniseri iz Makedonije,Rumunije,BiH,Austrije,Rusije,Belorusije,Bugarske i Srbije.

Otvarajući turnir član opštinskog veća Opštine Prokuplje Radoslav Mihajlović zahvalio se svima koji su dali doprinos da se održi ovo takmičenje.

– Teniski turnir postaje jedna od lepših tradicija našeg grada. Takmičarima želim puno uspeha sa željom da im ovaj turnir bude uvod u bogatu sportsku karijeru,rekao je Mihajlović.

tt%201

Direktor turnira Žika Manić ističe da na ovogodišnjem turniru zbog vremenskih prilika učestvuje manji broj takmičara.

– Nastojali smo da u Prokuplje dođu najbolje teniserke i teniseri do 12 godina iz Srbije i zemalja u okruženju. Bez obzira na manji broj takmičara,očekujem kvalitetan tenis gde će uživati ljubitelji ovog sporta,izjavio je Manić.

tt%202

Predsednik kluba Miša Cvetković podvukao je da turnir afirmiše Prokuplje i Srbiju. On se zahvalio generalnom sponzoru kompaniji LEONI,lokalnoj samoupravi,Teniskom savezu Srbije,S.Z.T.R. „Čutura“,„Eurokomercu“,KUD „Toplica“ koje je uveličalo otvaranje turnira i svima koji su dali doprinos za nastavak uspešne teniske tradicije.

tt%204

Veličina slova: