Велико интересовање за предавање
2. фебруара 2015.
Кренула регистрација пољопривредних газдинстава
4. фебруара 2015.
Прикажи све

Топличанин кренуо са припремама


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ekipa%20toplicanin

Традиционалном прозивком и првим тренингом фудбалери Топличанина почели су припреме за наставак првенства у Топличко – окружној лиги. Прозивци је присуствовало 27 фудбалера а очекује се да тај буде и већи јер из објективних разлога неколико играча није присуствовало тренингу.

– Први део припрема одрадићемо у Прокупљу на нашим теренима а постоји могућност да одемо десетак дана до Буљарица,старе базе Топличанина а у плану нам је и већ је договорено одигравање нколико припремних утакмица. Што се појачања тиче вратили смо Предрага Младеновића нашег бившег играча што је за нас велико појачање,ту је и Милићевић који се вратио после повреде,затим  Радосављевић и Гутовић док смо из Куршумлије вратили Марковића. Амбиције Топличанина су добро познате. Занима нас само прво место и пласман у виши ранг такмичења,рекао је Александар Јовић помоћни тренер првог тима Топличанина.

Величина слова: