Телеграм саучешћа и подршке француском народу
12. јануара 2015.
Поклонили мед Дечијем одељењу болнице
14. јануара 2015.
Прикажи све

Традиционалан дочек српске Нове године


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Општина Прокупље организоваће вечерас дочек православне Нове године која представља почетак Нове године по Јулијанском календару и традиционално се прославља широм Србије.

Прокупчане ће у новогодишњој ноћи,на градском Тргу топличких јунака са почетком у 21 сат,дочекати локални бенд „Дон Вито бенд“,а предвиђено је да забавни програм траје до један сат после поноћи.

Захваљујући пријатељима,уз чију помоћ је локална самоуправа и организовала дочек српске Нове године у „Улици отвореног срца“ за грађане је припремљено послужење. Поред чаја и вруће ракије за посетиоце су припремљена разна пецива,погаче,салата,као и кобасице са роштиља.

Почетак Нове године Прокупчани ће дочекати уз ватромет и честитке председника Општине Мирољуба Пауновића.

Иначе,ове године Општина Прокупље је организовала дочек за грађане са најмање средстава из буџета,јер су сви учесници у организацији имали разумевања према једној од најсиромашнијих општина у Србији,тако да су за своје услуге тражили минимална средства,док је Општина Блаце грађанима Прокупља поклонила 100 литара ракије.

DSC_4329

Величина слова: