Уређена Стражавачка улица
27. новембра 2017.
Публика одушевљена евергрин концертом
29. новембра 2017.
Прикажи све

Традиционално најпосећенији концерт


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

everdrin%20slika  

Традиционално вече евергрин музике, које годинама уназад организује прокупачки Дом културе, биће одржано вечерас у 19 часова и 30 минута.

Овај концерт је свакако један од најпосећенијих у организацији ове установе културе. Ту се публика лепо дружи са извођачима, певајући многе песме заједно са њима.

-Добру стару музику сви воле и млади и они старији, тако да свима који дођу обећавамо још једно дивно вече, поручују организатори евергрин концерта.

Певаће се песме из педесетих, шездесетих, седамдесетих и осамдесетих година.

На сцени са песмама из „старих добрих времена“ појавиће се петнаестак већ афирмисаних извођача из нашег града, које је публика могла да види на многим наступима.

Концерт ће садржајно бити веома богат, а састојаће се од тридесетак композиција, које ће певати ветерани прокупачке музичке сцене, али и они нешто млађи којима је музика велика љубав. Извођаче на сцени ће пратити оркестар Дома културе.

Величина слова: