Uređena Stražavačka ulica
27. novembra 2017.
Publika oduševljena evergrin koncertom
29. novembra 2017.
Prikaži sve

Tradicionalno najposećeniji koncert


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

everdrin%20slika  

Tradicionalno veče evergrin muzike, koje godinama unazad organizuje prokupački Dom kulture, biće održano večeras u 19 časova i 30 minuta.

Ovaj koncert je svakako jedan od najposećenijih u organizaciji ove ustanove kulture. Tu se publika lepo druži sa izvođačima, pevajući mnoge pesme zajedno sa njima.

-Dobru staru muziku svi vole i mladi i oni stariji, tako da svima koji dođu obećavamo još jedno divno veče, poručuju organizatori evergrin koncerta.

Pevaće se pesme iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Na sceni sa pesmama iz „starih dobrih vremena“ pojaviće se petnaestak već afirmisanih izvođača iz našeg grada, koje je publika mogla da vidi na mnogim nastupima.

Koncert će sadržajno biti veoma bogat, a sastojaće se od tridesetak kompozicija, koje će pevati veterani prokupačke muzičke scene, ali i oni nešto mlađi kojima je muzika velika ljubav. Izvođače na sceni će pratiti orkestar Doma kulture.

Veličina slova: