Потребни савременији наставни програми
17. октобра 2016.
Ликовни конкурс „Европа-мудар избор“
19. октобра 2016.
Прикажи све

Tрибина о финансијским производима и услугама


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

tribina%20k%201 

 У организацији Народне банке Србије и Канцеларије за децу и младе општине Прокупље,у Прокупљу је данас одржана  трибина  чије су теме биле најчешће коришћени финансијски производи и услуге и како обезбедити средства за школовање.

На трибини су говорили стручњаци из области финансијских услуга,виши стручни сарадник у Одсеку за едукацију корисника финансијских услуга на нивоу Народне банке Србије,Горан Бањалучић,самостални стручни сарадник за едукацију Народне банке Србије,филијала у Нишу,Љиљана Видојковић,и виши стручни сарадник за едукацију у Народној банци Србије,филијала у Нишу,Миодраг Илић.

-Циљ организовања ове трибине је финансијска едукација грађана ради бољег разумевања финансијских производа који им се нуде. Током данашње трибине фокусирали смо се на младе,који непосредно или посредно користе финансијске  производе или утичу на њихово коришћење. Реална  очекивања су  да ће млади,као учесници на финансијском тржишту,бити изложени финансијским ризицима и све сложенијим финансијским производима, истакао је  шеф Канцеларије за децу и младе општине Прокупље,Дејан Костадиновић.

О најчешће коришћеним финансијским производима и услугама,на трибини је говорила Љиљана Видојковић,која је овом приликом упозорила на дозвољени минус,као најкоришћенији банкарски производ ,за који су и највеће камате на годишњем нивоу.

 Учесници трибине,прокупачки средњошколци,имали су прилику да  сазнају како да се заштите и едукују о  производима и услугама које им нуде банке,као и на који начин могу да обезбеде средства за школовање.

tribina%20k2

Величина слова: