Почеле свечаности поводом прославе градске славе
16. јула 2013.
Трагом римских терми
18. јула 2013.
Прикажи све

Турнир у малом фудбалу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

У склопу прославе градске славе Свети Прокопије,на фудбалским теренима Основне школе „Ћићко“ започео је традиционални турнир месних заједница у малом фудбалу,у организацији Службе за спорт Општине Прокупље. На турниру учествује шест екипа градских месних заједница и прве такмичарске вечери одиграни су четвртфинални сусрети.

Екипе месних заједница „Страхиња“ и „Ћићко“ меч су завршиле резултатом 2:1,док су фудбалери Месне заједнице „Мика“ савладали екипу „Татко“ резултатом 3:1. У трећем сусрету Месна заједница „Топлица“ убедљиво је савладала противнички тим „Сеља“ резултатом 6:2.

– Ово је 12. по реду турнир у малом фудбалу,који по традицији окупља екипе градских месних заједница. Као и ранијих година турнир каректерише фер и спортска игра играча на терену и велики број навијача,који долазе да бодре своје тимове,рекао је Небојша Илић Цига,виши референт Службе за спорт Општине Прокупље и најавио вечерашње полуфиналне мечеве између екипа „Страхиња“ и „Топлица“ и тимова „Мика“ и „Ћићко“.

DSC_0366

 

Величина слова: