Спортски викенд
8. новембра 2016.
Гимназијалци одлични на „Пословном изазову“
10. новембра 2016.
Прикажи све

У Епон отпутовао хор Гимназије


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

hor%209_11) 

 

Због ванредне ситуације,која је  у општини Прокупље уведена јуче због обилних падавина,званична делегација Општине Прокупље није отпутовала у Епон у Француску,како би остала са својим суграђинима,чиме је још једном показала велику одговорност према њима.

-У Епон  је јуче отпутовао хор прокупачке Гимназије са диригентом Татјаном Цветановић и чланови Удружења српско-француског пријатељства „Шарл Траније“,на челу са председником удружења Оливером Пајевићем,рекао је заменик председника Општине Прокупље Мирољуб Пауновић.

Представници локалне самоуправе требало је да присуствују манифестацији Дани Прокупља у Епону,која је организована у оквиру обележавања Верданске битке и 11. новембра Дана примирја у Првом светском рату.

 

Хор Гимназије ће својим програмом у склопу културних дешавања имати наступ за грађане Епона,али и њихове госте,представнике културног и политичког живота,амбасаде Србије и српске дијаспоре у Епону и околним општинама. 

Величина слова: