Ускоро почиње Прокупачки фестивал кратког филма
16. априла 2015.
Воћари и пчелари на заједничком задатку
20. априла 2015.
Прикажи све

У сусрет пролећу


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

Prolecni%20vasar%201 Prolecni%20vasar%202

Основна школа „Никодије Стојановић Татко“ и ове године за своје ученике организује традиционални Пролећни вашар.

– Све ове активности,које организујемо почетком пролећа,врло веселе и нас и нашу децу. На њима уче да тимски раде,помажу једни другима и деле све међусобно,па чак и успех који постигну у стварању неке иновације,рекла је директорка ове школе Љиљана Суботић и позвала све заинтересоване да поделе време и радост са својим најмлађим суграђанима.

За следећу недељу,тачније у среду 22. априла,ови школарци су припремили програм којим ће показати важност и значај планете Земље. Тог дана од 11 часова планирана је изложба кућних љубимаца,коју је припремила еколошка секција ове школе. Светски дан књиге је 23. априла,а тим поводом у 9 часова деца предшколског узраста уживаће у приредби и маскенбалу,заједно са омиљеним ликом из књижевног дела.

Књижевно вече истим поводом биће организовано у малој сали школе,а гости ће бити књижевни ствараоци Прокупља Ивана Лекић,Милица Обрадовић,Валентина Бактијаревић и Зорица Милошевић Цинцарка. Ово ће бити прилика да се представе и аутори најуспешнијих радова литерарне секције на тему „Књига је мој најбољи друг“. Ни награде неће изостати,а добиће их и ученици који су најлепше сликали на тему „Насловна страна моје омиљене књиге“. 

Prolecni%20vasar%203 Prolecni%20vasar%204

Величина слова: