Спортски викенд
12. децембра 2016.
Санкције за неовлашћену продају
14. децембра 2016.
Прикажи све

У току инсталирање противпожарног система


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

 У Дому за негу и смештај старих лица почели су радови на инсталирању система противпожарне заштите. Средства за ове радове у износу од 3,3 милиона динара обезбедило је Министарство за рад,запошљавање,борачка и социјална питања.

dom%20starih%2013_12%202

– У реконструкцију дела крова,куповини опреме за кухињу,вешерај и уградњу система противпожарне заштите,ресорно министарство ове године укупно је издвојило 10 милиона динара,изјавио је директор Дома за негу и смештај старих лица у Прокупљу Владо Зечевић и додао да у овој социјалној установи тренутно борави 125  корисника.

 

Према његовим речима,Канцеларија за управљање јавним набавкама,Дому је већ одобрила средства у износу од два милиона динара.Она ће бити искоришћена за реконструкцију водоводне и канализационе мреже на новом делу зграде,као и уградњи рукохвата,чији радови ће кренути почетком наредне године.

Величина слова: