Прекиди у снабдевању електричном енергијом
3. октобра 2017.
Почела вакцинација против грипа
5. октобра 2017.
Прикажи све

У знаку веселих нота


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

ok%201

 Овогодишња манифестација Дечија недеља,коју организује прокупачки Дом културе,биће запамћена по доброј атмосфери,која се посебно осетила на веселом мјузиклу „Окрени обрни“ у коме су уживали предшколци,али и ученици свих основних школа. Аутор текста и музике био је Драган Бабић,аранжмане за песме је писао Ивица Траиловић,а децу на сцени увесељавали су глумци Срђан Бактијаревић и Дејан Јовичић. У овом пројекту ова установа културе окупила је најталентованије младе глумце,хор „Сањалице“ и младе фолклораше. 

ok2

-Циљ нам је био да развеселимо децу у публици,али и да гледајући ову представу понешто науче. У томе су нам помагала и талентована деца која са нама наступају,рекао је Драган Бабић и додао да је ово први мјузикл који је направљен у нашем граду.

Деца из свих школа су подједнако уживала,те из тог разлога екипа која је радила на овој музичкој представи,поручује да ће наставити да ради у овом правцу.

ok3

-Наши глумци су показали да се добро сналазе и у овом жанру,тако да ћемо наше најмлађе суграђане радо и убудуће развесељавати и на овај начин,нагласила је директорка Дома културе Тијана Петровић.

ok4

У програму за Дечију недељу који је припремио Дом културе,Прокупчане очекује и концерт најмлађих чланова КУД „Абрашевић“ вечерас у 19 часова,као и дружење са дечијим песницима у четвртак 5. октобра у 12 часова у биоскопу „Топлица“.

 

 

Величина слова: