Додељена највећа признања
15. јула 2016.
Кошаркашки турнир у част славе
17. јула 2016.
Прикажи све

Угостили песнике из Лесковца


Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /var/www/vhosts/prokuplje.org.rs/httpdocs/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 214

poezija%201

Традиционалном књижевном вечери,које је одржано у храму Светог Прокопија, настављен је програм обележавања славских свечаности у Прокупљу.

Велики број љубитеља писане речи овом приликом најпре је  поздравио  старешина цркве Свети Прокопије отац Никола Илић,а онда је добродошлицу гостима из Лесковца у име домаћина пожелео уредник у Књижевном друштву „Раде Драинац“ Саша Миловановић.

poezija%206 poezija%203

Гости нашег града,поводом градске славе,ове године били су књижевни ствараоци из Лесковца. Својим стваралаштвом представили су се чланови тамошњег друштва,које носи име  „016“. Лесковчани су по први пут били гости књижевних стваралаца из Прокупља,али ће како су истакли врло радо доћи поново.

-Наши ствараоци већ су  били  гости Лесковца,али не и овог друштва,рекао је Миловановић и додао да би се и Прокупчани врло радо представили лесковачкој публици поново,али  и наставили лепо започето дружење и сарадњу са ствараоцима из друштва „016“.

Нотама које су долазиле са гитаре,ово вече улепшао је наш Прокупчанин Војислав Миленковић,који је сада ученик Средње музичке школе у Лесковцу.

 

Величина слова: